Aturem la guerra

Un altre cop ens trobem davant d’una invasió militar justificada amb la lluita contra el terrorisme. Gaza, una ciutat amb una població similar a la de Barcelona, ha estat bombardejada durant dies per terra, mar i aire, i aquesta nit ha estat ocupada militarment a sang i foc per tropes terrestres israelianes. L’objectiu és acabar amb les milícies armades de Hamàs, però la població civil està sent castigada (al cap i a la fi, ells van votar a Hamàs i segons els israelians, en són culpables indirectes de la guerra).

L’argument israelià és la seguretat de la població civil. La raó real, un govern que s’oposa als interessos dels Estats Units i d’Israel i unes eleccions generals a Israel en les quals els dos principals candidats estan acusats de corrupció. Un cop més els salvapàtries han buscat un enemic extern per a unificar al país en torn a una classe política corrupta i desgastada. Igual que als  EUA. Igual que aquí.

Hi ha molts articles que valen la pena sobre el tema de gent que escriu infinitament millor que jo. a Público han publicat aquest que us deixo a tall d’exemple.

S’ha convocat una manifestació el dia 10 de gener a les 17 h. a la Plaça Universitat en senyal de protesta. També us podeu adherir al manifest contra la invasió de Gaza a comunitat.palestina@gmail.com. Trobareu més informació a www.palestina.catcartell

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s