Estat de la tesi

Des de la tornada de vacances la tesi va avançant poc a poc però segura. He decidit posar un estat de la qüestió més per comprometre’m a mi mateix amb els objectius que pel fet que ho consideri interessant. Sigui com sigui, aquest és el meu calendari de tesi:

 • fins a desembre de 2008: Acabar la fase exploratòria, redactar el capítol teòric que falta sobre la política europea de l’ocupació i definir hipòtesis i treball de camp.
 • primers tres mesos de 2009: preparar i dur a terme el treball de camp al Vallès Occidental
 • Abril 2009, redacció del capítol sobre el Vallès i preparació del treball de camp a Birmingham
 • Maig-juny-juliol 2009 estada a Birmingham per fer el treball de camp
 • Agost-Octubre 2009, redacció de tot el que falta
 • Novembre 2009: defensa de tesi (?)

S’accepten crítiques i recomanacions, sobretot dels més experimentats o als qui passen per una fase paral·lela a mi (que em consta que sou la majoria dels que llegiu això). I perquè aquest post no sigui del tot avorrit afegeixo un còmic de PHDcomics amb el que m’he sentit molt identificat:

Advertisements

3 Comments

 1. Ei, este planning està molt bé. Diuen que els calendaris són per a no cumplir-los! Però són genials per a guiar el treball. Veig que a finals de 2009 hi ha moltes presentacions de tesi planejades. Guai! (lo còmic és genial… hi ha algun lector del bloc que en pendrà nota!)

  Reply

 2. Avui mateix he estat discutint el meu amb la meva codirectora. Ella volia tenir l’esborrany de tot a finals de juny-juliol i serà per l’agost, però bé al final ha vist que era impossible tenir-lo abans. Has de comptar amb el temps de revisió que sembla que es fa llarg… ais a veure si és veritat que aquest és el darrer estiu amb tesi!!

  Reply

 3. Fa uns dies vaig fer un calendari com aquest pels projectes de la feina. A veure si em poso les piles també! I aquest tal xarxes, no sé a qui es deu referir…

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s