Final de curs

Ja fa gairebé cinc anys que vaig acabar la carrera i encara funciono per cursos. Mai he donat classes com a professor ni res, però el fet de fer vida relativament a prop de la universitat fa que encara m’organitzi així. Malauradament, els tres mesos de vacances que significava el final de curs de quan era estudiant han passat a la història. Aquest any les meves vacances es reduiran si fa o no fa a 15 dies… Pel que fa al bloc, la baixa d’audiència a partir de juliol ha caigut en picat, senyal que els blocs viuen dels procrastinadors i aquests han marxat de vacances… També afecta suposo, el meu estres amb massa feina. Pel curs vinent el propòsit de sempre: centrar-me més en els meus interessos i no adquirir tants compromisos… perquè veieu la situació revelaré una intimitat i posaré una llista de coses a fer d’aquí a final d’any:

 • article sobre el 22@ i els espais creatius (5 de setembre)
 • article sobre el desenvolupament de Barcelona com a ciutat creativa (1 de setembre)
 • capítol de llibre sobre noves formes de governança enfocades a la creativitat
 • article sobre estratègies socialment creatives dins el projecte Katarsis (1 de setembre)
 •  TESI

Semblaria poc si no fós que treballo en un projecte europeu. De la llista es poden deduïr dues coses. 1r que la creativitat està de moda i 2n, que no sé dir que no. Seria hora d’anar-ne aprenent? La part positiva del curs vinent és que els viatges vindran molt més ordenadets:

 • Octubre: Milano
 • Febrer: Dublín (again)
 • Maig: Viena
Advertisements

3 Comments

 1. Mmmhhhh… estos plans foten molt bona pinta! Sobretot aquell que apareix en majúscula. Posa data, vinga! Les dates, total, són per a inclumplir-es. Però la pressió ajuda molt a moure’s!

  Reply

 2. A mi les dates que em poso a mi mateixa no em funcionen, me les salto totes. I les llistes tampoc em funcionen. Espero que a tu sí i que puguis aconseguir tot això que t’has proposat 🙂

  Reply

 3. Bé, jo una mica com l’Atka poso dates, faig llistes i després torno a fer el que em dona la gana 😉
  Continuo pensant en cicles escolars també, potser per això em costa tant treballar superada la primera quinzena de juliol… Però bé, ànims que ja falta menys.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s