macbook i la icona de la mort: bienvenidos a la nave del misterio

Els mac no es pengen. Tot en ells funciona com una seda. Però hi ha una icona terrorífica que tots els usuaris de mac temen… i avui m’ha aparegut. L’ordinador feia el tonto i he decidit reiniciar-lo. Finalment s’ha penjat del tot i he apretat el botó a saco i des d’aleshores ja no s’ha encès. Ha aparegut la enigmàtica imatge, l’interrogant de la mort. Una altra víctima penjava el seu testimoni a Nosolomac.com:

Ayer, el Macbook que tenemos en casa murió. Hasta el momento la hipótesis más plausible parece un fallo de disco duro. Se estaba usando de forma normal cuando Safari se colgó. Al intentar forzar la salida se murieron el dock y luego el Finder. Después de forzar el reinicio, la pantalla con la manzana no salía y se escuchaban algunos “clacks” extraños de la zona del disco duro. Después de un ratillo, hizo aparición el “interrogante de la muerte”.

Tachaaan què serà el que li passarà? M’he quedat sense disc dur? he perdut la informació? Això m’ha obligat a passar-me la tarda fent el friki per forums de mac. Ningú és infalible, ni tan sols un mac… Per cert que els clacks també els sento, jo… Mireu la icona… com la odio!

Advertisements

One Comment

  1. Òndia quina mala sort. Pel “tranquil” que pareix que comentes lo tema, tens alguna còpia de seguretat… Jo habitualment faig còpia de seguretat del llapis de memòria. I això m’ha salvat en algun moment que no tenia el USB, i tenia una còpia de feia una setmana. Però també faig a vegades una còpia a altres bandes… perquè massa vegades porto a la butxaca el USB i el portàtil amb la còpia de seguretat a la bossa. I sempre ho porto separat: una cosa a la motxilla i l’altra a la butxaca. Si pèrdego la bossa, em queda el USB… Però si ho perdo tot?… Bé, siga com siga, vaig a fer una còpia de seguretat ara mateix 😉

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s