Coses que faig quan paro una estona

Aquests dies, entre lectures i lectures he tingut temps per inscriure’m a la European Network of Housing Research (ENHR). Es tracta d’una xarxa de recerca força potent que fa poc ha obert els seus interessos cap als temes que estudio a la tesi: governança, exclusió social i desenvolupament urbà. Pot estar interessant. Al juliol hi ha un congrés a Dublín, a veure si hi puc anar.D’altra banda, he descobert el bloc de Richard Florida, gurú del concepte de classe creativa. Per cert que vindrà d’aquí poc a Espanya (a València concretament) convidat… pel Partit Socialista del País Valencià! Es convertirà València en una ciutat que atraurà bohemis, gais i creatius en general? (Reviseu el post sobre la classe creativa que vaig escriure, aquí…). 

4 Comments

 1. No crec que la ciutat que es va volcar en la visita del papa fa no gaire es converteixi de cop en la capital de la creativitat. A més segur que a la Rita no li agradaria. Falles de coloraines encara, homosexuals ja seria massa -en aparença, hi ha fonts semiserioses que diuen que tanta mania no li fa ;). Ells s’ho perden.

  Em sento una mica culpable, jo quan paro una estona faig coses molt més inútils…

  Reply

 2. Al post em vaig oblidar de dir que perquè passés, haurien de guanyar unes eleccions els del PSPV, cosa que de moment diria que no passarà… Per cert, jo també en faig una bona pila, de coses inútils. Tan inútils són que no val la pena explicar-les a un bloc…

  Reply

 3. Mmmmhhhh…. guanyo el PSPV, guanyo el PP, un lloc és com és… No conec Madrid (de fet no “conec” València, perquè una visita no et dona per a fer-te la idea) però encara que a Madrid guanyo el PP, li done per a potenciar la creativitat. Té base creativa. Però a València… crec que té massa base blavera que ho ocupe TOT i que tot allò alternatiu té molt poc espai per a poder-se moure. En PP, o en PSPV, o en un Bloc o una IU molt potents. Mal. Imagino que els grans canvis socials són durant molts anys.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s