Notícia d’última hora

Resulta que llegeixo a Barcelona al dia que a Nou Barris no arribarà al bicing, tot i que el sistema s’està implantant a tota l’àrea metropolitana. O sigui, que ens aniria millor si fóssim municipi independent, en aquest cas. Sense més comentaris, seguirem informant.

Advertisements

3 Comments

 1. He intentat buscar la noticia original, però no he trobat res. Saps exàctament per on tenen pensat fer l’expansió? Suposo que fins al Fòrum sí, però al barri no crec que arribin. Estic una mica farta del bicing, jo encara no l’he pogut fer servir perquè la tarja no funciona. Per tenir una nova he d’anar al servei d’atenció al client… que obre només de dilluns a divendres i fins les 17h! El meu horari és flexible, però realment em va fatal, em talla absolutament el dia haver d’anar fins allà. Els tinc molta, molta mania, la veritat.

  Reply

 2. Gloria, no has trobat la notícia perquè és un comentari que han fet els de CiU. Al bloc de Barcelona al dia que he posat l’enllaç trobaràs més informació, si busques entre els posts que han posat darrerament…

  Respecte al servei del bicing, a mi em va relativament bé però hi ha molta gent que se’n queixa… potser he tingut sort d’apuntar-m’hi d’hora, no sé. Jo pensava que funcionaria pitjor, cosa que diu molt de les expectatives que l’ajuntament és capaç de crear darrerament.

  Reply

 3. A mi el bicing em va de maravella. Vaig tindre un problema amb la targeta, que no em va arribar a casa… però vaig anar a l’oficina i me’n van fer una de nova al moment. Segur que ajuda el que treballo prop de l’oficina. I el sistema m’agrada. Les bicis “funcionen”. Encara no n’haig agarrat cap amb les rodes baixes o alguna cosa xafada. Només dona algun problema el lector de targetes, que t’assusta amb un “targeta fora de servei”. Però li tornes a donar i ja està. I algunes vegades tens una estació totalment buida (no pots agarrar bici) o totalment plena (no pots deixar-la). Però és un sistema nou i em pareix molt molt molt bo en general. Millorable, també, clar.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s