Necessito un curs de gestió del temps? o “BCN as a cool city”

Fa molt poc, des del bloc de xarxes socials i llengües conversàvem sobre la gestió del propi temps i la disciplina personal entre investigadors socials, alguns dels quals ens podem donar l’estatus de “professionals liberals”: sense horaris i amb capacitat per decidir en què et poses i en què no. El resultat és que ho vols fer tot: guanyar-te la vida, investigar quasi bé tot el que t’ofereixen i seguir intentant millorar el món en la mesura que sigui possible. Això està molt bé si es té capacitat organitzativa i una agenda més organitzada que els plans quinquenals soviètics. Però no és el meu cas. Jo sóc dispers i anàrquic i a sobre tendeixo a la desídia, cosa que cal evitar com sigui. Aquest setembre, per això, es presenta pitjor que de costum.

La qüestió és que aquest curs es planteja més atapeït que mai de feina per decisió pròpia… un projecte europeu (ACRE), una acció coordinada (Katarsis), consultories de la UOC, i estudiar alemany. I això que he renunciat a part de la meva formació (a antropologia, que queda aparcada fins l’any vinent). Aquest curs caldrà fer horaris més adequats a un ritme fort de treball. Com deia el gran Salvador Carrasco, em cal Rigor, disciplina, i entrega personal. Ja us explicaré com em va.

Tot i aquests bons propòsits, no puc evitar “perdre el temps” amb aquest bloc i navegant una mica per internet. Aquí us deixo un article força interessant de la revista Der Spiegel que parla de Barcelona . El link el trobareu aquí: cool city! També penjo l’article en PDF. Pel que sembla els alemanys ens deixen força bé.No us preocupeu que és en anglès (podria estar en alemany, qui no es consola és perquè no vol).

Coolest cities Barcelona.pdf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s